Våra barnsäkerhetslösningar

Barnsäkerhet i Uppsala.

Säkra och enkla att använda

Små barn är nyfikna av naturen. Allt som hänger löst, rör sig eller går att smaka på måste bara undersökas. Därför kan också solskydd förvandlas till en möjlig fara för nyfikna små barn. Vi prioriterar barnsäkerhet som är en central del i vår designfilosofi .

Vi har åtagit oss att följa den europeiska EN 13120-standarden (Invändiga solskydd – funktions- och säkerhetskrav) som minimikrav för säkerhet. Dessutom skapar vi kontinuerligt nya barnvänliga lösningar som kompletterar hemmets inredning samtidigt som de är enkla att använda. Till följd av ändringar i den europeiska standarden har vi korrigerat solskydden. Standardmanövreringslängden för de flesta solskydd med lin- eller kedjemanövrering har reducerats till maximalt 1 meter för att minska riskerna för skador på små barn.

Barnsäkerhetsbroschyr 2014

 

Mer info på Nordic Lights hemsidaKontakta oss

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.