Solskydd i Uppsala

Levereras alltid med lämpliga säkerhetsdetaljer, enligt lagen om barnsäkerhet för invändiga solskydd. Se utförligare härchildfriendly2

Persienner

Persienner är den gamla trotjänaren hos dom flesta för att avskärma på ett enkelt och effektivt sätt.  De har trots sin höga ålder fortfarande, det lilla extra. Den unika steglösa flexibiliteten möjliggör att efter behov enkelt förändra genomsläppet av ljus, sol och insyn i rummet.

Markiser

Markiser finns och tillverkas i många olika utföranden. Detta möjliggör ett kreativt tänkande, med de olika modeller, storlekar, färger och mönster som finns att välja mellan. Hos oss får du del av av den erfarenhet och inspiration som ibland kan behövas.

Läs mer

Plissé & Duette® gardiner

Är ett elegant, modernt och flexibelt alternativ för att få avskärmning mot irriterande solljus och värme. Ett enkelt sätt att skapa en attraktiv inomhusmiljö med ett tilltalande utseende.

Läs mer

Rullgardiner

Våra rullgardiner tillverkas efter dina fönstermått, för bästa möjliga passform och önskemål. De finns att få i ett stort antal dukfärger, med olika egenskaper. Skapa din egen inomhusmiljö och få ett tilltalande utseende.

Läs mer

Effektgardiner

Effektgardinen är ett dekorativt alternativ av solskydd i en ny stilren design. Med hjälp av sin nyskapande funktion och vävteknik enkelt skapar önskat ljusgenomsläpp och insynsskydd. Finns att välja på i ett antal moderna vävfärger.

Läs mer

Lamellgardiner

Lamellgardinen är ett starkt alternativ för att få en funktionell, flexibel avskärmnings lösning, för solljus och värme eller insyn utifrån. Lämpar sig väl för företaget, bostaden, den inglasade balkongen eller uterummet.

Läs mer