Effektgardiner & Effektväv i Uppsala

Effektgardiner i Uppsala i Uppsala.

 Våra effektgardiner

Effektgardinen kombinerar på ett innovativt sätt rullgardinens funktion med persiennlamellernas, via den unika dubbla specialvävda och genombrutna duken, som sitter placerade bakom varandra i en enda genomsiktlig hel duk, och hålls sträckt nertill av en bottenprofil med rullfunktion.

Den rullas/hissas upp och ner för hand via en kulkedjemanövrering som standard, eller med motordrift och snygg handsändare. Man kan på detta sätt enkelt täcka önskad del av fönsterytan helt eller delvis. För att uppnå rätt ljusgenomsläpp eller insynsskydd, och genom detta kommer rummets ljusnivå och karaktär att förändras efter önskat behov.

Effektgardinen är tillverkad av material med högsta kvalitet och måttillverkas för bästa passform för dina fönster. Lämpar sig för både stora fönsterpartier och små rutor, passar både i modern arkitektur och bildar en fin brytning även i fönster på äldre hus, detta på grund av textilens/dukens dekorativa framtoning och upplevs som lätt anpassningsbar till redan befintliga kulörer och textilier i rummet.

Önskar du få veta mera om våra lösningar för effektgardiner i Uppsala, eller behöver vår hjälp med måttagning eller montering, se på färger eller bara få mera inspiration ? Välkommen att kontakta oss.

Produktutbud - Nordic LightKontakta oss

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder  "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.