Lamellgardiner i Uppsala

Lamellgardiner i Uppsala i Uppsala.

Om våra lamellgardinslösningar

Lamellgardiner eller vertikalgardiner som de också ibland kallas, kan få rummet att förändras på många olika sätt. Med sitt stilrena utséende kan den anpassas för den miljö och det fönsterparti där den är tänkt att fungera både som en avskärmare, av både insyn och irriterande solljus, samt att tillföra den karaktär till rummet som önskas.

Lamellgardiner lämpar sig väl för både privata hem och inglasade balkonger, samt kontor, i konferensrum och offentliga lokaler. Standardlösningen är att hela lamellpaketet samlas, vid fråndraget läge i en av skenans ytterända, men lamellpaketet kan också delas i två lika stora delar, och blir då med så kallad mittöppning.

Det finns ett stort urval av lamellfärger, i både färgglada nyanser och diskreta gråskalor i de två lamellbredderna 127mm och 89mm, finns också i mönstrat eller mörkläggande utförande.

Många hus har numera lutande fönster där det är problem att hitta ett lämpligt sol- eller insynsskydd. Lamellgardinen klarar av 55 graders lutning för att fungera bra, manövreringen av dessa om de sitter högt upp är lämpligast med elmotordrift, där styrningen kan ske via tryckknapp eller med en snygg fjärrkontroll med scrollfunktion för enkel manövrering.

Vanligaste manövreringen är med hjälp av dragstång, där du med stången förflyttar lamellerna i lamellgardinsskenan, och därefter med en vridning på stången öppnar respektive stänger genomsikten i lamellgardinen. Det finns även alternativet att reglera med lina och kulkedja. Lamellgardinsskenan med fästen finns i kulören vitt eller svart utförande.

Önskar du veta mera om våra lamellgardiner i Uppsala, behöver du hjälp med måttagning eller montering, se på färger eller få mer inspiration? Välkommen att kontakta oss!

Produktutbud - Nordic LightKontakta oss

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.