Persienner Uppsala

Persienner i Uppsala.

Persienner – Skuggande lösningar

Åkes Persienner säljer persienner till kunder i Uppsala, Knivsta, Sigtuna och angränsande orter.
Persienner är den solskyddsprodukt som man har flest möjligheter med av alla. Bland annat att förändra hur ljuset faller in och sprids i rummet efter dina egna önskemål och behov. Allt från helt öppet till nedsläppt med genomsikt och med en viss skuggning, till gradvis stängda lameller till helt slutna för insynsskydd, i en och samma produkt. Lätt att anpassa efter årstiden och vädret. Med en färgkoordinerad persienn matchar du lätt inredningen, då valfriheten är stor på färger och mönster.

Persiennerna måttillverkas efter era fönstermått för bästa passform och funktion. Persiennerna tillverkas för såväl frihängande montage som mellanglasmonterat och finns att få i olika lamellbredder och manövreringar. Finns även att få med motordrift och snygg handsändare. Beskriv vad du behöver eller har sett.

Materialet i en persienn är till stor del återvunnet, där vi separera materialen i samtliga gamla persienner som vi byter ut hos våra kunder, och på så sätt ser till att materialet åter kommer in i vårt kretslopp och vi bidrar till att spara både på miljön och energin, då persiennen till stora delar är tillverkad av aluminium.

Önskar du veta mera om våra lösningar eller behöver du hjälp med måttagningen och montering, se på färger eller bara få lite mera inspiration?

Välkommen att kontakta oss!

produktutbud - nordic lightKontakta oss

Scandinavian Designer Blinds –
Exklusiva träpersienner helt enligt dina önskemål

 

Köp träpersienn i Uppsala

Måttanpassade träpersienner

Exklusiva träpersienner tillverkade, från grunden till färdig persienn, av Scandinavian Designer Blinds (SDB) på Åland.

Träpersiennerna tillverkas av yrkesskickliga hantverkare i en arbetsprocess, utvecklad under mer än 30 år och persiennerna genomgår en rigorös kvalitetskontroll i 15 steg, vilket ger lång livslängd, genomgående högsta kvalitet och ypperlig finish. Har du en vision så kommer vi att göra vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att specialtillverka våra träpersienner enligt våra kunders önskemål, och tillsammans med dig tar vi fram lösningen.

Vi kan i dagsläget erbjuda 11 olika träslag i upp till 12 olika standardfärger per träslag. Lamellbredderna vi erbjuder som standard är 25, 35, 50 och 65 mm och stegband finns i 2, 13 och 24 mm som standard.

 

 

akrylglaspersienner i UppsalaExklusiva akrylglaspersienner

En unik måttanpassad persienn i exklusivt färgat akrylglas sticker ut och sätter sin prägel på rummet. Persiennerna går att få i en mängd olika färger och med olika grader av transparens, vilket gör att vi kan skräddarsy en unik lösning helt enligt era önskemål. Akryl lämpar sig även för tryck och ger på så sätt utrymme för nya innovativa uttrycksformer.

Motorstyrning
Alla SDB:s persienner kan även utrustas med Somfys diskreta motorstyrda teknik, med tysta motorer och eleganta fjärrkontroller.

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.