Plisségardiner Uppsala

Plisségardiner i Uppsala.

Om plisségardiner

Plisségardinen är ett dekorativt alternativ till persienner och en effektiv ljus och solavskärmare eller ett vackert insynsskydd, som lätt smälter in i den moderna fönstermiljön med sin textila framtoning och som utesluter i vissa fall helt bruket av vanliga hängande gardiner i rummet.

De är ett användbart alternativ för bostaden, den inglasade balkongen samt på kontoret, i konferensrummet eller andra offentliga lokaler. Användbar överallt där inomhustemperaturen kräver solavskärmning utan att stänga ute allt ljus. De går att tillverka för de flesta fönstertyper, även till fönster med sned överdel.

De måttanpassas för bästa funktion och passform, tillverkas både för frihängande eller mellanglasmonterat utförande, manövreras med handtag, lina,kulkedja eller med motordrift med en snygg handsändare. Det finns även lösningar när behovet att avskärma delar av glasytor som är från golv till tak önskas.

De finns att få i ett brett utbud av vävar med olika funktioner, i allt från genomskinliga svagt skuggande, till mörkläggande funktioner. De finns i ljusa, enfärgade och mönstrade samt strukturerade dukalternativ. Dessutom finns även vissa med reflekterande, energibesparande eller med flamskyddande funktion. Vi har även duettgardiner att visa i vår butik i Uppsala som effektivt håller värmen ute.

Beskriv vad du behöver, eller vad du har sett.

Önskar du veta mera om våra plisségardiner i Uppsala eller behöver du hjälp med måttagning och montering, se på färger eller bara få lite mera inspiration?

Välkommen att kontakta oss!

Produktutbud - Nordic LightKontakta oss

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.