Rullgardiner i Uppsala

Rullgardiner i Uppsala i Uppsala.

Om rullgardiner med mjuka lösningar

Våra rullgardiner är inte bara effektiva som snygga ljusreglerare, de är också mycket dekorativa och skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem.

Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningsalternativ, allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper. Valet av material, vävteknik och öppenhetsfaktor är avgörande för dukens förmåga att filtrera solljuset.

Det finns också rullgardinsvävar med flamskyddande eller solvärmereflekterande egenskaper, beskriv vad du söker!

Manövreringen kan ske med fjäderspänd mekanism och draglina, alternativt med sidodrag och kulkedja, samt fjäderspänd med mjukstängande funktion. Dessutom finns alltid möjligheten till motordrift som har styrning via brytare eller en snygg fjärrkontroll.

Önskar du veta mera om våra rullgardiner i Uppsala, behöver du hjälp med måttagning eller montering, se på färger eller få mera inspiration? Välkommen att kontakta oss!

Produktutbud - Nordic LightKontakta oss

1

Tillsammans med er som kund går vi igenom ditt problem och diskuterar de alternativa förslag och lösningar som vi har att erbjuda. Vi tar de mått som vi behöver för att kunna räkna ut en offert åt dig.

2

Vi måttbeställer och tillverkar det som vi kommit överens om via våra leverantörer som tillverkar med komponenter av högsta kvalitet, från kända grossister i Sverige och Europa för bästa möjliga pris och leveranstid.

3

När er beställning är färdig för leverans, kontaktar vi er och kommer överens om dag, för montering och eventuell programmering för färdig funktion. Vi kan också vid behov ombesörja kontakten med elfirma.

4

Med Nordic Lights Produkter och vår långa erfarenhet, får våra kunder "Åkes Trygghetspaket" där 3 Års Garanti ingår på såväl materialet i konstruktionen, på duken, och på vissa fabrikat av motorer och elektronik. Montaget är fackmässigt utfört av våra egna montörer som har en gedigen erfarenhet. I vissa fall finns möjligheten till Rot-avdrag.